Wij gaan voor de persoonlijke aanpak

Onze werkwijze

De weg naar een nieuwe keuken of interieur zal altijd voor iedereen net weer even iets anders lopen. In de meeste gevallen zullen wij wel onderstaande stappen met u doorlopen. Waar nodig zullen er extra stappen in het proces worden genomen. Wij hopen het zo te doen zodat u er zich prettig bij voelt.
U kunt contact met ons opnemen via mail, contactpagina of telefoon. Wij nemen dan telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken. Vervolgens maken we een afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor.
Of het nu gaat om een nieuwe keuken, een keukenrenovatie, een balie of een kast onderwerpen als maatvoering, indeling, kleur- en materiaalkeuze komen altijd aan bod.
Wij adviseren u aan de hand van stalen van verschillende materialen waaronder: hout (blank gelakt of gespoten in kleurlak), HPL, glas, RVS, (gespoten) staal, enz.
Op basis van de gevoerde gesprekken gaan wij een offerte uitwerken. Wij maken dan ook een tekening op basis van de grove maten. Zo krijgt u direct een indruk hoe de ideeën er in het echt uit gaan zien. Het is zelfs mogelijk om door middel van een filmpje door de ruimte heen te lopen. Op deze manier kunt u het ontwerp van alle kanten bekijken.
Indien u akkoord bent met ons voorstel gaan wij beginnen met bestellen. In veel gevallen komen wij dan ook nog een keer langs om de exacte maten op te nemen. We bespreken dan ook direct een datum waarop we komen plaatsen.
Omdat wij alles zelf maken kunnen voortschrijdende inzichten nog steeds meegenomen worden.
In de meeste gevallen is degene die het werk heeft aangenomen ook verantwoordelijk voor de productie en staat hij zelf aan de zaag. Dit zorgt er voor dat uw ideeën exact worden vertaald naar het meubel/de keuken. 
Wanneer er door ons ook werkzaamheden geregeld moeten worden als de loodgieter, elektricien en stukadoor dan zullen in deze fase hiervoor de afspraken gemaakt worden. Uiteraard alles in overleg met u.
Uiteraard verloopt het plaatsen van een meubel of keuken nooit hetzelfde. Ook dit is maatwerk. Maar gemiddels genomen zijn we bij een nieuwe keuken 2 a 3 dagen bezig. Bij renovatie is dit 1 a 2 dagen. Het plaatsen van meubels gaat in de regel sneller. Maar ook dit is afhankelijk van het ontwerp. Soms is het niet mogelijk om een meubel in zijn geheel de ruimte in te krijgen. Wij zullen het meubel dan in de ruimte in elkaar zetten. 
Uiteraard zal alles in overleg met u gebeuren zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Uiteraard is het bij ons niet zo dat als wij de deur uitlopen dat wij niet meer bereikbaar zijn. U kunt ons daarna altijd bellen indien u vragen heeft of nog aanvullende wensen. Wij zullen er dan alles aan doen om u meubel/keuken zodanig aan te passen of aan te vullen zodat het voor 100% naar uw zin is. 
Hieronder ziet u een voorbeeld hoe wij uw nieuwe keuken al in het voorstadium kunnen visualiseren:
Scroll naar boven