Keukenrenovatie

Uw oude keuken als nieuw in 1 dag

Van oud naar nieuw in 1 dag

U wilt wel iets wat anders, maar niet direct een nieuwe keuken. Renovatie is een prima alternatief.
Wij zijn gespecialiseerd in renovatie van keukens en maken van uw keuken weer een prachtig plaatje, zodat u weer echt kunt genieten van uw keuken. Omdat we zo breed georiënteerd zijn (nieuwe keukens en keuken renovatie) kunnen wij altijd aan al uw specifieke wensen voldoen. Veel mensen zijn hun keuken na een aantal jaar zat of de deurtjes zijn aan vervanging toe, maar u heeft geen zin om een compleet nieuwe keuken te kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij renoveren uw keuken door het vervangen van keukendeurtjes en ladefronten, andere handgrepen en eventueel nieuw hang- en sluitwerk. Hierdoor ontstaat er een zo goed als nieuwe keuken. En dat vaak al binnen 1 dag!
Is uw apparatuur ook aan vervanging toe? Hiervoor werken wij samen met Vink Witgoed. Al jaren een begrip in Westbroek en ver daar buiten.  Zij kunnen u uitstekend adviseren over de te vervangen apparatuur.
Daarnaast verzorgen wij voor u evt. loodgieterswerk en tegelzetten en indien nodig maken wij afspraken met derden voor werkzaamheden zoals bijv. de elektricien en stukadoor.
Scroll naar boven