Werkwijze

Interieur op maat
Elk project is uniek. Wanneer u zelf een ontwerp heeft gemaakt of u heeft duidelijke ideeën over wat u wel of niet wilt, kunnen wij met u de mogelijkheden bespreken. In de meeste gevallen, maken wij daarna, in overleg met u, een passend ontwerp. Indien nodig, zal er een afspraak gemaakt worden voor een gesprek bij u thuis. Wij adviseren u aan de hand van staaltjes van verschillende materialen waaronder: hout (blank gelakt of gespoten in kleurlak), HPL, glas, RVS, (gespoten) staal, enz.

Naast evt. loodgieterswerk en tegelzetten kunnen wij indien nodig afspraken maken met derden voor werkzaamheden zoals bijv. de elektricien en stukadoor.

Ook werken wij regelmatig samen met binnenhuisarchitecten. Wanneer u (particulier of zakelijk) door een binnenhuisarchitect een ontwerp heeft laten maken, kunnen wij dit ontwerp exclusief voor u uitvoeren. U kunt hiervoor zelf contact met ons opnemen, of dit aan uw architect overlaten. Vervolgens maken wij een offerte, eventueel met tekening. Wanneer u akkoord bent met de offerte, volgt een schriftelijke orderbevestiging.